×

Obavijest o produljenju natječaja "PAMETNA SELA 2040 – KONCEPT RAZVOJA HRVATSKIH RURALNIH PODRUČJA“

16.02.2022

Ured zastupnika Tomislava Sokola obavještava sve zainteresirane studente o produljenju natječaja "Pametna sela 2040 – koncept razvoja hrvatskih ruralnih područja“. Rok za predaju ideja, projekata i kreativnih rješenja produljuje se do01. ožujka 2022. godine (23:59 CET).

Radovi pristigli nakon 1. ožujka 2022. neće biti uzeti u razmatranje, kao niti pogrešne ili nepotpuno ispunjene prijave. Podsjetimo, natječaj se provodi u svrhu promocije koncepta Pametnih sela i Dugoročne vizije za ruralna područja EU-a – do 2040. te s ciljem približavanja europskih tema mladima.

Prijavitelji su obvezni ispuniti obrazac prijave i prezentaciju koncepta u digitalnom obliku poslati na tomislav.sokol-office@europarl.europa.eu. Prezentacija treba biti u PDF formatu, sadržavati maksimalno 10 stranica, naslov i kategoriju prijave, opise, skicu ili 3d prikaz i ostalo za što Autor misli da je potrebno kako bi njegov koncept bio obrazložen. Svi sudionici imaju pravo izrade svojih koncepata u suradnji s mentorom na svom visokom učilištu. Moguće je prijaviti radove ili dijelove radova koji su nastali ranije, ne nužno za ovaj natječaj, ali zadovoljavaju temu te jednu ili  više kategorija prijave.

Više o natječaju na: https://bit.ly/3FxygL3.